Angela, Soest


14 juni 2017 was na lange tijd van voorbereiding eindelijk mijn huwelijksdag. Al geruime tijd van tevoren had ik mij al breed georiënteerd om het juiste kapsel te vinden en heel belangrijk een goede kapster of hairstylist die dit kapsel ook zou kunnen realiseren. Na heel lang zoeken en vergelijken en op den duur zelfs door de bomen het bos niet meer zien, kwam ik per toeval terecht bij Lonneke van fashion hairstylist. Haar profiel en foto stonden mij al aan en ze had ook nog eens meerdere awards gewonnen, dus goed moest ze wel zijn. En alsof het zo moest zijn, ondanks dat ik eigenlijk landelijk zocht, bleek zij juist in mijn woon- en trouwregio Utrechtse heuvelrug te werken. Mijn keus was dus nu gemaakt. Al ruim voor de grote dag hebben we een proefkapsel gedaan. Lonneke nam ruim de tijd om de meegebrachte voorbeeldfoto's te bekijken, mijn wensen en de mogelijkheden door te spreken en dacht ook goed mee met wat het beste bij de jurk zou passen.

Het kapsel wat mij zelf juist het mooiste leek bij lang haar en een jurk met sleep en sluier van 4 meter was dan ook mogelijk. Ook wist zij het probleem van volume geweldig op te lossen. Jammer dat ik hier geen foto kan bijplaatsen van hoe het was geworden, maar zeker geen standaard opgestoken kapsel. Prachtig was het!!!

Bij Lonneke kon ik lekker mezelf zijn en zowel tijdens de proefsessie als op de grote dag zelf heb ik genoten van het moment. Samen met Lonneke van Fashion Hairstylist als met de visagiste, Netanya Lüschen, waar zij goed en fijn mee samenwerkt, heb ik een geweldige leuke en gezellige ochtend van voorbereidingen gehad. Lonneke heeft door mij zo'n geweldig prachtig kapsel te bezorgen een enorme bijdrage geleverd aan de herinnering voor de rest van mijn leven!!!

Liefs,
Angela

Fotograaf

Totaalfotografie
www.totaalfotografie.nl