Bruidskapsel met bloemen

Ben jij een trendy, exotische of romantische bruid? Met bloemen in je haar kun je dankzij de enorme verscheidenheid in vorm, kleur en grootte alle kanten op, wat voor bruid je ook bent. Bloemist DON FLORITO, Fashion Hairstylist Lonneke van Dijk en fotografe Petronellanitta zorgen voor inspiratie met deze frisse fotoshoot. Gék op bloemen!

Bloemen in je bruidskapsel

Voor ieder type bruid en elke bruiloft is wel een mooi bruidskapsel met bloemen te creëren. Of je nu de voorkeur geeft aan een subtiele variant, één mooie grote bloem of een gave bloemenkrans: je maakt als bruid zeker een verpletterende indruk!

Bruidskapsels_Bloemen

Bruidskapsels Bloemen

Bruidskapsel_Knot_Bloemen

Bruidskapsel Knot Bloemen

Een mooi bruidskapsel bij je trouwjurk

Bij het uitkiezen van je bruidskapsel is het natuurlijk belangrijk dat je rekening houdt met de stijl van je trouwjurk. Heeft deze mooie details die je graag wilt versterken met je trouwkapsel? Bijvoorbeeld een lage rug of symmetrisch detail? Stem daar dan je kapsel op af. Ga bijvoorbeeld voor een mooie visgraatvlecht. Daarna kun je bepalen waar je de bloemen wilt dragen. Moeten ze goed zichtbaar zijn aan de voorkant? Of alleen aan de zij- of achterkant? Je haarstylist kan je hier goed bij helpen.

Bruidskapsel_Vlecht_Bloemen

Bruidskapsel Vlecht Bloemen

Bruidskapsel_Opgestoken_Bloemen

Bruidskapsel Opgestoken Bloemen

Bruidskapsel_Bloemenkrans

Bruidskapsel Bloemenkrans

Kies de juiste bloemen voor je haar

Ga je voor bloemen in je haar? Hou dan niet alléén rekening met het aantal bloemen dat je wilt gaan dragen in je bruidskapsel, maar ook met het gewicht hiervan. Je moet je natuurlijk wel comfortabel voelen op je trouwdag. Je bloemist kan je hierover goed adviseren.

Bruidskapsel_Bohemain_Bloemen

Bruidskapsel Bohemain Bloemen

Romantisch_Bruidskapsel_Bloemen

Romantisch Bruidskapsel Bloemen

Bruidskapsel_Bloemen_Kroon

Bruidskapsel Bloemen Kroon

 

Tips van de experts

Tip van Fashion Hairstylist Lonneke van Dijk: “Neem een aantal bloemen die je mooi lijken mee naar de proefsessie met je haarstylist, zodat je je hele bruidslook kunt zien en niet voor vervelende verassingen staat op jullie grote dag!”

Tip van bruidsbloemist DON FLORITO: “Denk out of the box en bespreek de mogelijkheden met je bloemist. Houdbaarheid van de bloemen gedurende de dag is een dingetje, maar daarover kan je bloemist je goed adviseren.”

Bruidskapsel_Half_Opgestoken_Bloemen

Bruidskapsel Half Opgestoken Bloemen

Publicatie

The Perfect Wedding www.theperfectwedding.nl
Hochzeitswahn
www.hochzeitswahn.de
The Wedding blog
www.theweddingblog.be
B.loved Weddings
www.blovedweddings.com


Team

Fotografie - Petronellanitta
Hairstyling  - Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist
Bloem styling - DON FLORITO
Make-up - Netanya Luschen
Kleding - STIJLdepartment
Modellen - Claire en Marie Claire