Denise, Velsen-Zuid

Lieve Lonneke,
Graag wil ik je bedanken voor al je hulp op mijn huwelijksdag 5 mei 2012. De week ervoor ben ik voor een proefkapsel bij je langs geweest en meteen was er die klik! Je vroeg mij naar de halslijn van mijn jurk en aan de hand daarvan zijn we aan de slag gegaan. Wat zou hier nu het mooist bij passen dacht ik nog, maar jij kwam met hele goede ideeën en we hebben ook allerlei accessoires uitgeprobeerd.

Niets was te gek en alles kon, je nam alle tijd voor mij. Met mijn haar heerlijk ruikend en in de krul ben ik met een gerust hart naar huis gereden. Wat kon er nu nog mis gaan….met mijn haar in ieder geval niets… want Lonneke is erbij!

Zaterdag 5 mei zagen wij elkaar weer en je straalde zoveel rust uit….precies wat ik nodig had. Je nam plaats in de bruidssuite en al snel was het plan gemaakt, eerst ging je aan de slag met de drie bruidsmeisjes. Je nam voor alle drie de tijd en de dames zagen er prachtig uit. Hun opgestoken kapsel paste precies bij hun chique jurkjes….Wauw! Dat heb je écht perfect gedaan!

Uiteindelijk zijn we voor mijn eigen krullen gegaan, zonder accessoire, maar met een prachtige verse bloem. Astrid heeft nog een keer een verse bloem in mijn haar gezet en verder hoefde ik helemaal niet naar mijn haar om te kijken. Ha, je begrijpt dat als ik een feest heb, ik zeer zeker bij je aanklop voor hulp!

Ik wil je ook bedanken voor je steun en lieve woorden tijdens mijn "huilmoment". De spanning werd mij écht te veel en dankzij jou durfde ik even flink te huilen… puhh, dat luchtte op en ik geneerde mij geen enkel moment. Ik voelde mij zeer relaxed bij jou en weet zeer zeker dat dit door het open gesprek kwam dat wij de week ervoor hebben gehad. Ook hier nogmaals bedankt!

Lonneke, nogmaals bedankt voor je hulp en hair styling ... je bent een super professional én mijn haar zat fantastisch!
Lieve groeten van Denise

Fotograaf

Hanriette van Leeuwen
www.hvl-fotografie.nl