Bruidskapsels halflang en kort haar

Welk bruidskapsel bij je past hangt van je gezichtsvorm, je type haar en natuurlijk wat voor type persoon je zelf bent. Er is in elk geval altijd veel meer mogelijk dan je zelf denkt. Door speciale technieken toe te passen is er bijvoorbeeld met kort haar zelfs een romantische knot mogelijk of creëer ik een schitterend volumekapsel van dun en vlassig haar. Laat je dus inspireren door de voorbeelden van bruidskapsels hieronder en samen kijken we wat er mogelijk is tijdens een proefsessie. Klik op de voorbeelden hieronder om meer foto’s te bekijken en de ervaring van de bruid zelf te lezen.

Halflang haar leent zich ook prima voor een hele reeks verschillende bruidskapsels. Het is wat minder zwaar dan lang haar, wat weer een voordeel kan zijn wanneer je het bijvoorbeeld opsteekt. Je haar kan voller of langer lijken met wat slimme technieken of met speciale haarstukken.

Kort haar is natuurlijk perfect voor pittige bruiden. Maar met wat aanpassingen of een mooie haaraccessoire kan je het er ook wat zachter en heel romantisch uit laten zien.