Bruidskapsels lang haar

Welk bruidskapsel bij je past hangt van je gezichtsvorm, je type haar en natuurlijk wat voor type persoon je zelf bent. Er is in elk geval altijd veel meer mogelijk dan je zelf denkt. Door speciale technieken toe te passen is er bijvoorbeeld met kort haar zelfs een romantische knot mogelijk of creëer ik een schitterend volumekapsel van dun en vlassig haar. Laat je dus inspireren door de voorbeelden van bruidskapsels hieronder en samen kijken we wat er mogelijk is tijdens een proefsessie. Klik op de voorbeelden hieronder om meer foto’s te bekijken en de ervaring van de bruid zelf te lezen.

Veel aanstaande bruiden proberen hun haar zo lang mogelijk te laten groeien voor hun huwelijksdag. Dat is niet zo gek want met lang haar zijn er natuurlijk heel wat verschillende kapsels mogelijk. Zo kun je het bijvoorbeeld nonchalant opsteken of in mooie  golvende lokken over je schouders heen laten vallen.

Krullend haar is ook prachtig wanneer je gaat trouwen; gooi je krullen lekker los of laat ze lekker nonchalant opsteken. Met een mooie haaraccessoire krijgt het makkelijk een super romantische uitstraling.