Bruidskapsels: de trends van 2014

Ga je deze zomer trouwen? Dan heb waarschijnlijk met de grootste zorg jouw droomjurk uitgekozen. Je haar verdient net zoveel aandacht! Met een fantastisch bruidskapsel dat helemaal op de trends is afgestemd en bij jou past, maak je zeker een verpletterende indruk.

Dé musthave bruidskapsels van 2014

High volume fashionista

Kies voor een bruidskapsel met een flinke dosis high fashion en maak een statement met mega volume! De bovenkant van je haar wordt hierbij flink getoupeerd om voor zoveel mogelijk volume te zorgen, de rest van je haar steek je nonchalant op met bijvoorbeeld een messy knot.

Volume2

Foto: Eppel

Bruidskapsel_Volume

Foto Enzoani

Braided beauty

De vlecht als bruidskapsel is helemaal terug van weggeweest en ook in 2014 blijf je hiermee volledig on trend! Kies voor een subtiele vlecht in opgestoken haar of ga voor een volle asymmetrische vlecht. Bloemen maken deze romantische haartrend helemaal af; of dit nou kleine bloemetjes zijn die je verwerkt in je opgestoken bruidskapsel of een mooie bohemain floral crown.

Bruidskapsel_vlecht

Foto: Mint Photography

Braided1

Foto: Yes I Do

 Fabulous vintage

Ook zo dol op vintage? Laat je dan inspireren door de jaren ’40 met chic golvend haar dat je los of opgestoken draagt. Een strakke zijscheiding en vintage haaraccessoires maken deze look compleet. In ‘The Great Gatsby’ kwamen de glamorous jaren ’20 al voorbij en de serie ‘Downton Abbey’ zette deze haartrend vrolijk voort. Dus: of je je nou laat inspireren door de roaring twenties of fabulous fourties, vintage it is.

Vintage_bruidskapsel

Foto: One Wed

Bruidskapsel_vintage

Foto: Anton Phatian

Vintage_hairstyle

Foto: Yes I Do

Chique chignon

Met deze tijdloze klassieker kun je niet fout gaan! Kies voor een mooie, volle en gladde chignon, of ga voor een knot met wat meer detail, bestaande uit bijvoorbeeld een chic haaraccessoire met kristallen of parels. Of je je haar nu uit je gezicht draagt of kiest voor een mooie elegante lok met zachte zijscheiding, de chignon blijft een super vrouwelijk bruidskapsel.

Chignon_Bruidskapsel

Foto: Rachel McGinn

Bruidskapsel_knot

Foto: Anne Gray Fotografie