Cursus Bruidskapel

Al mijn aandacht gaat uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling en wensen

Persoonlijke cursus Bruidskapsel

De haarstyling voor een bruid is één van de leukste dingen om te doen als kapper of haarstylist. Maar ook één van de moeilijkste, want het vraagt om speciale kennis en technieken. Wil jij meer weten over bruidskapsels of bepaalde technieken beter onder de knie krijgen? Dan is deze unieke 1-op-1 cursus Bruidskapsels voor jou.

Jij bepaalt wat je leert

In deze persoonlijke cursus leer ik jou in 4 uur alles over … jij mag het zeggen! Want jij weet zelf het beste waar je behoefte aan hebt. Al mijn aandacht gaat uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling en wensen. Daarbij mag je me natuurlijk alles vragen.
Misschien wil je bepaalde kapsels onder de knie krijgen, je technieken verbeteren, kennismaken met de nieuwste trends of gewoon ergens zekerder in worden. Tijdens deze intensieve 1-op-1 cursus help ik je hiermee en perfectioneren we je basistechnieken.

Naast mijn professionele kennis, voeg ik nog een belangrijk ingrediënt aan deze cursus toe; mijn jarenlange ervaring als bruidshaarstyliste. Want de techniek kun je leren, maar alleen in de praktijk leer je de handige en onmisbare kneepjes van het vak.

Voor iedereen

De cursus Bruidskapsels is er voor iedereen. Voor de ervaren kappers en haarstylisten die bepaalde technieken beter onder de knie willen krijgen, zoals het opsteken van haar. Maar ook voor diegenen met minder ervaring die graag meer willen weten over het creëren van bruidskapsels.

Over mij: Award winning bruidskapsel haarstyliste

Ik ben al 20 jaar werkzaam als haarstyliste en heb me gespecialiseerd in bruidskapsels. Twee jaar op rij ben ik uitgeroepen tot beste bruidskapsel hairstylist van Nederland. Wil je meer over me weten? Kijk dan bij mijn profiel.

Praktische informatie

  • Adres: Nieuweweg 52 in Soest
  • Duur: 4 uur
  • Investering: € 325,- excl. BTW
  • Bij het volgen van 3 cursussen binnen 6 maanden betaal je € 295,- excl. BTW per cursusdag.
  • Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

Voor deze cursus werken we niet op een oefenhoofd, maar neem je zelf een model mee. In de praktijk heb je namelijk te maken met de gezichtsvorm, haargroeirichtingen en kruinen van iemand.

Boeken of meer weten?

Wil je meer informatie of wil je de cursus Bruidskapsels boeken, mail me dan op lonneke@fashionhairstylist.nl

Ervaringen

“Één van de weinige ‘leraressen’ die mij echt wat heeft geleerd. Uitgelegd zodat ik het begreep, ik was op mijn gemak, super positief hoe ze alles benaderd.
Zo verschrikkelijk blij dat ik dit heb gedaan. Ik raad het iedereen aan!”
Cynthia
“Lonneke is een vakvrouw en ze weet waar ze het over heeft. 4 uur aandacht en heel veel geleerd.”
Charlotte
“Het was echt heel leerzaam. Super bij mee en kom zeker weer bij je terug!”
Linda
“Ze is gedreven in wat ze doet en weet dit super over te brengen!!!!”
Nicky