Salon Training Bruidskapsel

Al mijn aandacht gaat uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling en wensen

Salontraining bruidskapsel en haar opsteken

In de wereld van haarstyling en bruidskapsels volgen de nieuwste trends en ontwikkelingen zich snel op. Klanten weten steeds beter wat zij willen en worden steeds veeleisender.

Speel je hier als salon goed op in, dan blijf je je concurrentie altijd een stapje voor. En overtref je elke keer weer de verwachtingen van je klant. Goed getraind personeel is daarbij de sleutel tot je succes. Ik help jullie daarbij. Met een training op maat, waarbij de focus ligt op bruidskapsels en het opsteken van haar. Gewoon bij jullie in de salon.

Wat kun je van de training verwachten?

Tijdens deze salon training laat ik je de laatste trends in bruidskapsels en opgestoken haar zien. Ik help jullie de nieuwste technieken onder de knie te krijgen en geef uitleg over het preppen van haar, hoe je houdbaarheid creëert en hoe je materialen en producten op de juiste manier gebruikt. Ik laat je zien hoe je een kapsel goed opbouwt en goed bij de gezichtsvorm van je klant laat passen. Ook het gebruik van haaraccessoires van Fashion & Hair Accessories komt tijdens deze salon training aan bod. Omdat ook bestaande kennis en technieken weer opgefrist worden, creëren jullie straks vol vertrouwen de mooiste looks waar je klanten blij van worden.

De voordelen op een rij:

  • Hands-on training; we gaan meteen samen aan de slag
  • Veel individuele aandacht en ruimte voor vragen
  • Werken op een model omdat dit beter aansluit in de praktijk
  • Voor elk niveau, van weinig tot veel ervaring met het opsteken en stylen van haar
  • In een vertrouwde setting bij jullie in de salon, zo bespaar je ook tijd en kosten
  • Inspirerend en motiverend

Praktische informatie

De training wordt in jullie salon gegeven; dat kan zowel overdag als ’s avonds. Omdat je in de praktijk te maken krijgt met verschillende gezichtsvormen, haargroeirichtingen en kruinen, werken we tijdens de training niet met oefenhoofden, maar zorg je zelf voor modellen. Je kunt een salontraining boeken van maandag t/m vrijdag, tijden in overleg. Aan het einde van de cursus ontvangt elke deelnemer een certificaat.

 • Duur van de training: 4 uur (excl. op- en afbouw)
  Investering: Tot en met 6 personen € 595,- *
  7 personen € 655,- *
  8 personen € 715,- *
 • Duur van de training: 6 uur (excl. op- en afbouw)
  Investering: Tot en met 6 personen € 875,- *
  7 personen € 985,- *
  8 personen € 1085,- *

Aantal cursisten: Maximaal 8 personen
* Alle bovenstaande bedragen zijn excl. BTW, reiskosten à €0,30 per km en eventuele parkeerkosten. Mijn werkzame regio is binnen een uur rijden vanaf Soest. Val je buiten dit gebied dan gelden andere tarieven, neem contact op voor meer informatie.

Boeken of meer weten?

Wil je een salon training bruidskapsels en haar opsteken boeken, of wil je eerst nog meer informatie? Mail me dan op info@fashionhairstylist.nl

Over mij: Award winning bruidskapsel haarstyliste

Ik ben al 25 jaar werkzaam als haarstyliste en heb me gespecialiseerd in bruidskapsels. Twee jaar op rij ben ik uitgeroepen tot beste bruidskapsel hairstylist van Nederland. Wil je meer over me weten? Kijk dan bij mijn profiel.

Ervaringen

“Één van de weinige ‘leraressen’ die mij echt wat heeft geleerd. Uitgelegd zodat ik het begreep, ik was op mijn gemak, super positief hoe ze alles benaderd.
Zo verschrikkelijk blij dat ik dit heb gedaan. Ik raad het iedereen aan!”
Cynthia
“Lonneke is een vakvrouw en ze weet waar ze het over heeft. 4 uur aandacht en heel veel geleerd.”
Charlotte
“Het was echt heel leerzaam. Super bij mee en kom zeker weer bij je terug!”
Linda
“Ze is gedreven in wat ze doet en weet dit super over te brengen!!!!”
Nicky