algemeen

Hoe ver van tevoren kan ik je het beste boeken voor mijn bruidskapsel?

Vooral vanaf april tot en met oktober zijn de weekenden en vrijdagen snel volgeboekt. Daarom kan je mij het beste direct boeken zodra je huwelijksdatum bekend is. Je bent er dan zeker van dat ik beschikbaar ben en je zit nergens aan vast.

Wat kost een bruidskapsel ongeveer?

Een bruidskapsel kost €350,-. Wanneer je extra dik haar hebt of extensions wilt laten zetten, komen daar extra kosten bij. Heb je kort haar, dan start het tarief al bij €185,- Een proefsessie is zeker aan te raden. Je weet dan zeker dat je het kapsel kiest wat het beste bij je past. De kosten van een proefsessie zijn €185,- Kijk op de pagina Kosten bruidskapsel voor meer informatie.

Wanneer betaal ik?

Je ontvangt zowel na de proefsessie als na jullie trouwdag een factuur van mij. De betalingstermijn van beide facturen is 14 dagen.

Kan je op mijn huwelijksdag ook het haar van mijn bruidsmeisjes en mijn moeder stylen?

Jazeker. Geef dit wel ruim van tevoren aan, zodat ik hier tijd voor kan in plannen. Kijk op de pagina Kosten bruidskapsel voor meer informatie en de kosten.

Zijn er kosten aan verbonden wanneer mijn huwelijk niet doorgaat?

Mocht het gebeuren dat je huwelijk, om welke reden dan ook, niet door gaat of dat je de boeking wilt annuleren dan geldt het recht om binnen 14 werkdagen (ma-vr) na de boeking deze kosteloos ongedaan te maken. Bij annulering binnen 55 werkdagen (ma-vr) voor je huwelijksdatum zijn de kosten 25% van de totale opdracht. Bij annulering binnen 44 werkdagen (ma-vr) voor je huwelijksdatum zijn de kosten 35% van de totale opdracht. Bij annulering binnen 22 werkdagen (ma-vr) voor je huwelijksdatum zijn de kosten 50% van de totale opdracht. Uiteraard verneem ik het altijd graag zo snel mogelijk wanneer je de afspraak wilt annuleren.

Kom je op mijn trouwdag bij mij thuis of naar de trouwlocatie?

Op je trouwdag ben ik ruim van tevoren aanwezig; waar en wanneer jij dit wilt. Je hoeft de deur dus niet uit en je begint je dag heerlijk ontspannen in je badjas in een vertrouwde omgeving. Ik zorg ervoor dat je mooie bruidskapsel ongeschonden blijft bij het aantrekken van je jurk en doe een laatste check-up.

Kan je ook voor een feestelijke hairstyling ook naar mij toe komen?

Natuurlijk kan dat. Houdt er wel rekening mee dat ik een reiskostenvergoeding van € 0,25 per kilometer plus eventuele parkeerkosten in rekening breng.