op je huwelijksdag

Hoeveel tijd reserveer ik voor een bruidskapsel op mijn huwelijksdag?

Op je huwelijksdag moet je ongeveer 2 uur uittrekken voor je bruidskapsel. Uiteraard zorg ik ervoor dat ik ruim op tijd aanwezig ben en pas weer weg ga als je haar er helemaal perfect uit ziet.

Was ik zelf mijn haar op mijn huwelijksdag?

Ja, je haar moet gewassen en droog zijn. Gebruik geen conditioner en gebruik na het wassen geen stylingsproducten voor je haar. Deze kunnen je haar te slap of te vet maken voor mij om er goed mee aan de slag te gaan.

Kun je als bruids-hairstylist ook mijn make-up verzorgen?

Er zijn weinig visagisten en hairstylisten die beide vakken even goed verstaan. Het zijn namelijk twee hele verschillende beroepen die ieder verschillende inzichten en technieken vereisen. En niet te vergeten jarenlange ervaring om in het topsegment te kunnen werken.

Wanneer je gaat trouwen en het allerbeste resultaat wilt, adviseer ik dan ook altijd om een goede hairstylist én een goede visagist in de arm te nemen. Ik kan je een aantal goede visagisten aanraden waarmee ik graag samenwerk. Een bijkomend groot voordeel is dat wij zoveel mogelijk tegelijkertijd aan je haar en je make-up werken. Zo verlies jij geen kostbare tijd op je grote dag en hoef je niet langer stil te zitten dan noodzakelijk.

Wat is de beste volgorde; eerst mijn haar en make-up en dan mijn bruidsjurk aantrekken of andersom?

Ja, het is altijd het beste om eerst je haar en je make-up af te ronden, voordat je je jurk aan trekt. Zo voorkom je dat er vlekken op je jurk ontstaan van make-up of stylingproducten en kunnen de hairstylist en de visagist makkelijker om je heen manoeuvreren. Ik zal je altijd helpen bij het aantrekken van je bruidsjurk zodat je kapsel niet beschadigt. Zodra je eenmaal je jurk aan hebt, doe ik nog een laatste check zodat je haar helemaal perfect zit.

Is het mogelijk om 's avonds een andere look te krijgen of een touch-up te krijgen?

Natuurlijk is dat mogelijk. Ik hoor het dan wel graag zo snel mogelijk zodat ik dit kan inplannen.

Wat als ik mijn bruidskapsel niet mooi vind?

Wanneer je me boekt voor je bruidskapsel, plannen we ook altijd vóór je huwelijksdatum een proefsessie in. Hiervoor zoek je alvast wat plaatjes uit van kapsels die je mooi vindt en tijdens de proefsessie proberen we deze uit tot we het perfecte kapsel voor je hebben gevonden. Zo kan het nooit gebeuren dat je op je huwelijksdag niet tevreden bent met je bruidskapsel.

Kan je ook voor een feestelijke hairstyling naar mij toe komen?

Natuurlijk kan dat. Houdt er wel rekening mee dat ik buiten de regio Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Hilversum en Huizen een reiskostenvergoeding van € 0,25 per kilometer plus eventuele parkeerkosten in rekening breng.