praktisch

Ik heb heel dun haar, welke bruidskapsels zijn geschikt voor mij?

Ook met dun haar kan je heel veel kanten op. Dankzij een flinke dosis vakkennis en handige technieken, kan ik zelfs het dunste haar vol laten lijken en er de mooiste bruidskapsels voor jou mee creëren. Kijk dus gewoon naar bruidskapsels die je mooi vindt en we proberen ze tijdens de proefsessie uit.

Ik wil graag een leuke haarversiering; hoe weet ik welke bij mijn haar en kapsel past?

Er zijn heel wat verschillende feestelijke haaraccessoires, ook voor bruiden. Om een idee te krijgen wat er allemaal mogelijk is, kun je alvast een kijkje nemen op mijn website www.fashionhairaccessories.nl. Hier vind je een uitgebreid en uniek assortiment van de mooiste haaraccessoires. Wanneer je een proefsessie voor een bruidskapsel bij mij boekt, kun je me laten weten welke je graag wilt proberen. Ik zorg ik dat deze dan voor je klaar liggen. Natuurlijk kun je me voor die tijd altijd om advies vragen.

Ik wil graag extensions op mijn huwelijksdag, kan dat?

Ja dat kan. Houd er wel rekening mee dat dit meer tijd vergt (+/- 30 minuten) en er dus ook extra kosten aan verbonden zijn (€ 35,-). Ik heb veel kleuren extensions op voorraad die je bij mij kunt huren voor € 40,-.