proefsessie

Is een proefsessie altijd noodzakelijk voor een bruidskapsel?

Een proefsessie voor een bruidskapsel is zeker aan te raden. Tijdens deze proefsessie komen we samen tot het ultieme kapsel voor jouw huwelijksdag. Want op je huwelijksdag wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je kapsel helemaal perfect bij je past, goed blijft zitten en jou er op je allermooist uit laat zien. Bovendien geeft het je ook in de weken voor je huwelijk de nodige rust.

Hoe ver van tevoren plan ik een proefsessie in?

Het beste plan je je proefsessie 2 tot 8 weken voor je huwelijksdatum in. Wanneer je je haar laat groeien voor je grote dag, kan je je proefsessie het beste zo kort mogelijk voor de trouwdag inplannen. Het is dan duidelijker hoe lang je haar is voor je huwelijksdag en wat er met je haarlengte mogelijk is.

Hoe lang duurt een proefsessie voor een bruidskapsel?

Dit duurt ongeveer 3 uur. Tijdens de proefsessie neem ik alle tijd voor je om je zo goed mogelijk te adviseren, het kan dus eventueel iets langer duren.

Kan ik mijn moeder of een vriendin meenemen naar de proefsessie?

Je moeder of een vriendin zijn van harte welkom tijdens de proefsessie!

Ik wil graag zeker zijn van een mooi kapsel voor een speciale gelegenheid; kan ik hiervoor ook een proefsessie boeken?

Soms kan het heel fijn zijn om te weten dat je voor een speciale gelegenheid het meeste passende en perfecte kapsel hebt. Een proefsessie is ook dan mogelijk. Neem contact met me op voor de mogelijkheden en de kosten.