Haaraccessoires voor de herfst- of winterbruid

Ondanks dat de zomer nog steeds gezien wordt als hét huwelijksseizoen, is er de afgelopen jaren een flinke toename van winterbruiden. We geven ze geen ongelijk: de haardvuren, een grote warme mok kruidige gluhwein, duizenden kleine fonkelende kerstlichtjes en prachtige sfeerkaarsen.. wat wil je nog meer? Dus speciaal voor die herfst- en winterbruiden: gave haaraccessoires!

Haaraccessoires

Traditionele tiara’s en asymmetrische kristallen haarbanden zijn goede keuzes die het hele jaar door prachtig zijn. Daarentegen zijn luchtige stoffen haarbloemen minder geschikt voor de koudere seizoenen. Deze accessoire past juist heel goed in de herfst of winter!

Veren haaraccessoires

Als je minder van tiara’s houdt, zijn haaraccessoires met veren misschien iets voor jou. Ideaal voor bruiden die van nostalgie en vintage houden. Gecombineerd met een faux fur bontjasje of marabou stola zijn veren haaraccessoires de absolute musthave! Een mooie birdcage- of bandeau sluier maakt het geheel helemaal af.

ArtDeco Veren

Foto: Vickerstaff Photography, Fascinator: Fashion & Hair Accessories

Tip!

Onthoudt dat veren heel kwetsbaar zijn en wees daarom extra voorzichtig. Zorg ervoor dat je haarstylist tijdens de proefsessie en op je huwelijk zorgvuldig met je accessoire omgaat. Plaats je haaraccessoire pas als je bruidskapsel helemaal klaar is, zo voorkom haarlak op de veren.