Helena, Lage vuursche


Love love love, wat was ik blij hoe mijn bruidskapsel zat op mijn bruiloft. Mijn bruidskapsel bleef de hele dag mooi ondanks de wind, de vele knuffels en het bruiloftsfeest. Lonneke luisterde naar mijn wensen en gaf ook tips tijdens de proefsessie omdat de bruiloft met name buiten werd gehouden. Ik wist dit gaat goedkomen. Resultaat was dan ook prachtig, het kapsel paste bij mijn gezicht en sloot aan bij het thema en de ceremonie in het bos.
Ik kreeg veel complimenten over mijn kapsel en ze waren verbaasd dat de kapsel om 24.00 uur nog net zo mooi zat als om 8.00 uur. Lonneke nogmaals bedankt voor je fantastisch en met name mijn mooie bruiloftskapsel! Voor alle toekomstige bruidjes zoek niet verder en kies voor Lonneke/Fashion Hairstylist, dan weet je dat het goed komt.

Fotograaf

Dubbel in beeld
www.dubbelinbeeld.nl