Profiel

Hairstyling is niet mijn werk, het is mijn passie

Een goed kapsel maakt indruk, blijft perfect zitten en doet je versteld staan hoe mooi je bent. Vakkennis van een ervaren hairstylist is hiervoor een absolute vereiste, maar ik vind het net zo belangrijk om jou en je wensen zo goed mogelijk te leren kennen.

De start van mijn carrière

Bijna 20 jaar geleden begon ik mijn carrière als topstylist bij de internationaal gerenommeerde hairstylisten Toni & Guy in Amsterdam. Hier volgde ik vakspecialistische trainingen in onder andere Londen, Amsterdam en Antwerpen. Ik trainde hairstylisten, verzorgde Toni & Guy seminars en gaf podiumpresentaties waarbij de nieuwste haartrends werden getoond, zoals voor Wella en Redken.

Internationale events en projecten

Er volgden interessante en uitdagende projecten. Zo werkte ik als hairstylist voor de Amsterdam International Fashion Week en het bekende tv-programma Benelux Next Topmodel, en heb ik geweldige en originele kapsels mogen creëren voor diverse shows en bekende opdrachtgevers (zie hieronder).

Een bruidsstylist met passie

Uiteindelijk heb ik mij gespecialiseerd in het stylen van bruiden, want hier ligt mijn hart. Ik vind het nog steeds ontzettend bijzonder om een bruid stralend en zelfverzekerd haar huwelijksdag te laten starten met een adembenemend kapsel. Als kroon op mijn werk als bruidsstylist werd ik in 2012 2e bij de Dutch Wedding Awards in de categorie Winnaar Bruidsvisagist/Hairstylist 2015Bruidsvisagist/Hairstylist van het jaar 2012. In 2014 en 2015 won ik de de Dutch Wedding Awards als beste bruidsvisagist / hairstylist van Nederland! Tevens werd ik uitgeroepen tot winnaar ZIWA- International Wedding Awards van 2016 in de categorie Hairdresser.

Sinds een aantal jaren run ik ook de succesvolle webshop www.fashionhairaccessories.nl. Hiervoor ga ik altijd op zoek naar de mooiste en meest unieke haaraccessoires.

Wellicht kan ik jou in de toekomst ook blij maken met een fantastisch kapsel; ik hoor graag van je.
Lonneke van Dijk