Parveen, Haarlem


Ik heb een geweldige ervaring mogen opdoen bij Lonneke. Het begon al bij een leuke en goede ontvangst voor de proefsessie. Vanaf begin af aan, wist ik, dat ik met een pro te maken had. Ze voelde goed aan wat ik wilde en bij de proefsessie was het resultaat al mooi. Ik raad ook zeker een proefsessie aan, hierdoor weet je zeker dat je op 1 lijn zit en dat het goed gaat komen op je trouwdag.

Niet lang voor de bruiloft besloot mn moeder, dat ze ook haar, haar wilde laten doen, dit was gelukkig geen probleem voor Lonneke. Dit paste nog prima in haar schema.

Op de trouwdag zelf, was ze mooi optijd, nogmaals even besproken hoe ze te werk zou gaan. Dit ging top. Het eindresultaat was echt geweldig! Mijn man, vond mijn haar er prachtig uit zien en daar doe je het ook voor natuurlijk 🙂

Daarnaast was het heel fijn dat ze ook mee hielp bij het aankleden. En ja het is wel even een zit en het kost misschien iets meer, maar daar krijg je ook heel veel voor terug.

Fotograaf

Baljinder Pal Singh
www.moviemix.nl

Leave a reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.