Bruidskapsels

Op je huwelijksdag ben jíj de ster en moet je je nergens zorgen over hoeven maken. Ook niet over je haar. Want een doorsnee bruidskapsel, een kapsel dat niet bij je gezicht of jurk past, een kapsel dat halverwege de dag uit zakt… je moet er niet aan denken. Dus geniet, dans, lach en vier feest tot in de late uurtjes. Laat je bruidskapsel aan mij over, ik:

  • geef je de garantie dat je haar de hele dag goed blijft zitten
  • neem de tijd voor je en ben er voor je wanneer en waar jij dat wilt
  • ben op de hoogte van de laatste trends in bruidshaarmode
  • heb jarenlange ervaring in het vak
  • heb vakspecifieke kennis en technieken in huis
  • bied je een groot en uniek assortiment aan prachtige haaraccessoires

Omdat je bruidskapsel iets heel persoonlijks is, is het wel zo fijn als je weet wie er precies op je trouwdag voor je klaarstaat en wat je kunt verwachten. Dat vinden ook de bruiden die je al voor zijn gegaan.

Vind jouw ideale hairstyle tijdens de proefsessie

Kom op je grote dag niet voor vervelende verrassingen te staan en boek eerst een proefsessie. Tijdens een proefsessie neem ik alle tijd om je zo goed mogelijk te leren kennen en je zo het beste te adviseren. Samen spreken we je wensen en je huwelijksdag door, proberen we verschillende mooie bruidskapsels uit en vinden we zo het perfecte kapsel voor je grote dag. Voor de finishing touch, kun je tijdens de proefsessie ook alle mogelijke bruids-haaraccessoires proberen.

Een ontspannen start van je trouwdag

Op je trouwdag ben ik ruim van tevoren aanwezig; waar en wanneer jij dit wilt. Je hoeft de deur dus niet uit en je begint je dag heerlijk ontspannen in je badjas in een vertrouwde omgeving. Ik zorg ervoor dat je mooie bruidskapsel ongeschonden blijft bij het aantrekken van je jurk en doe een laatste check-up.

Wil je ’s avonds een andere look of een touch-up? Of wil je een feestelijk kapsel voor je bruidsmeisjes, familieleden of andere gasten laten verzorgen? Ook dan sta ik voor je klaar.