Marloes, Amsterdam


Met mijn bruiloft in zicht nam ik op aanraden van mijn eigen kapper begin dit jaar contact met Lonneke op. Tijdens de (eerste!) proefsessie was voor mij al meteen duidelijk dat dit een goede keuze was geweest. Mijn voorbeelden en aanwijzingen werden door Lonneke perfect vertaald in een kapsel dat bij mij en mijn jurk paste. Ze dacht echt met mij mee en gaf me nooit het gevoel dat  iets niet mogelijk zou zijn met  mijn haar.
Na een eerste proefsessie volgde toch nog een klein stressmomentje toen bleek dat mijn aanstaande een stiekeme voorkeur voor los haar had. Paniek! Want tijdens proefsessie 1 waren we juist tot een fantastische up-do gekomen. Ook hier ging Lonneke heel professioneel mee om; een tweede proefsessie was zo gepland en het eindresultaat was wederom fantastisch.
Op de dag zelf waren er dan ook geen zenuwen meer te bekennen.  Lonneke verzorgde zowel mijn kapsel als dat van mijn bruidsmeisjes en zorgde ervoor dat we ons alledrie fantastisch voelden. Bovendien bleef alles perfect zitten, ondanks een warme zomerdag, een sluier die er per ongeluk uit werd getrokken en wild gedans aan het einde van de dag.
Ik zou dan ook iedere toekomstige bruid aanraden om contact op te nemen met Lonneke. Ze zal er niet alleen voor zorgen dat je er  fantastisch uitziet;  haar warme, persoonlijke benadering zorgen er bovendien voor dat je geheel ontspannen kunt genieten van jouw dag.
Lieve Lonneke, wederom, ook namens de bruidsdames, enorm bedankt!

Fotograaf

Carmen and Ingo Photography
www.carmenandingo.com